Restylaneprodukter - Lægefaglig Service

Gå til indhold

Hoved menu:

Restylaneprodukter

Information

Klient - information

Hudrejuvenation  med Restylane- og/ eller Juvedermprodukter
/  ikke - permanente "fillers".

Udskriv siden

 © 2013 Vibeke Kassis


Ved rejuvenation af huden forstår man foryngelse af hudens udseende. I dag er det udbredt at rette op på hudens revner, rynker, folder og indsunkne områder med et biologisk stof, f.eks. Restylane. Med Restylane får du et synligt resultat med det samme. Du får straks et nyt og yngre udseende. Vi tilstræber at oprette huden med ca. 80%. Restylane (flere slags) er en klar steril gel, der består af  hudens naturlige bindevævssubstans hyaluronsyre og et polysaccharid (sukkerstof). Den anvendte stabile hyaluronsyre indeholder ingen dyreprodukter. Den er fremstillet ved bakterielle forgæringsprocesser. Undgå brug af midler, som kan give øget risiko for at få "blå mærker", hudblødninger (f.eks.magnyl, gigtmidler og fiskeolie, hvidløg, gingo biloba, ingefær, grønne grøntsager)  i 1 uge før en behandling.
Da vi anvender lokalbedøvende cremer og/eller indsprøjtning med Xylokain eller lignende, er det vigtigt, at du oplyser om du tåler
dette. Gravide og ammende,  personer i behandling med blodfortyndende midler på medicinsk indikation  eller personer, der får  bindevævsnedbrydende medicin behandler vi ikke.

Metode:
Restylaner indsprøjtes i den øverste del af huden  med en tynd nål til at  udfylde en rynke, fold eller  oprette en kontur. Restylane stimulerer også bindevævsceller (fibroblaster) til at danne ny kollagen (bindevævs substans) som led i reparationen af ældet solskadet hud. Vi tilstræber et naturligt forynget udseende.

Bivirkninger:
Efter behandlingen kan der forekomme visse reaktioner, som er almindelige i forbindelse med indsprøjtninger, rødme, hævelse, smerte, kløe, blå mærker og blødning  på behandlingsområdet, implantatstedet. De er normalt lette til moderate og går som regel over af sig selv i løbet af nogle få dage. Hævelser i og under nedre øjenlåg kan dog vare op til flere uger. Meget sjældent kan man fra nogle dage til flere uger efter indsprøjtningen opleve lokale allergiske reaktioner  med hævelse og fasthed i det behandlede område, rødme, ømhed og måske et acnelignende udslet. Disse vil vare i ca. to uger. Endnu sjældnere er set en fasthed, betændelse eller en gråagtig misfarvning i området i flere uger til måneder efter indsprøjtningerne.  Endnu mere sjældent er set sårskorpedannelse, der er helet til en overfladisk ardannelse.I det følgende døgn efter en behandling må du ikke have stor fysisk aktivitet.

Behandlingsresultatet holder
i 6 - 8 måneder, afhængig af behandlingsområde, liniernes / rynkernes dybde, hudens kvalitet og din livsstil. Bemærk, at den første behandling holder kortere tid end de følgende behandlinger. Vedligeholdelses behandling anbefales hver 5 til 6 måned, især det først år.

Opfølgningsbehandling
hjælper med at bevare den ønskede virkning. Sædvanligvis kræver mindre seje "fillers" ( Restylane Vital og Restylane Vital Light  eller Volbella )  flere behandlinger med 4-6 uger i mellem og det behandlede hudområde skal her masseres grundigt lige efter hver behandling for at udplane området. Efter indsprøjtningen i huden, vil hyaluronsyren langsomt nedbrydes til ufarlige stoffer i kroppen. Hyaluronsyren forsvinder til sidst helt, og huden vil langsomt vende tilbage til tilstanden inden behandlingen plus tidens ældning.
For at undgå irritation,
i det behandlede område, bør du i op til en uge efter behandlingen ikke udsætte området for intens varme (solarium, sauna og solbadning) eller ekstrem kulde.
Du er  velkommen til at medbringe en bisidder, når du skal modtage den mundtlige information om behandlinger og metoder.  
Fra du har fået skriftlig og derefter mundtlig information om behandlingen , skal du have betænkningstid i mindst 48 timer. Herefter kan du give dit samtykke og får din første behandling med "fillers". 

Klientaccept

Jeg har fået udførlig information om hvordan en behandling med Restylane- og/eller Juvedermprodukter, "fillers"  foregår.
Jeg har fået tilfredsstillende svar på alle mine spørgsmål.
Jeg har svaret oprigtigt på spørgsmål om min helbredstilstand.
Jeg er parat til at følge råd og anbefalinger fra den behandlende sundhedsfaglige person.
Jeg accepterer hermed at lade mig behandle med Restylane-produkter.
Jeg accepterer også at behandlingen dokumenteres med fotos og at disse bliver i digital form.  

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu