Læbeforstørrelse - Lægefaglig Service

Gå til indhold

Hoved menu:

Læbeforstørrelse

Information

Klient - information

LÆBEforstørrelse og /eller - markeringer
med Restylaneprodukt eller lignende ,
en  ikke - permanent "filler"

Udskriv siden

 © 2013 Vibeke Kassis


I dag er det udbredt at rette op på hudens revner, rynker, folder og indsunkne områder med et biologisk stof f.eks. RESTYLANE. Med Restylaneprodukter kan man bl.a. gøre dine læber større, give dem en  ønsket form, evt med en tydelig kant eller markering og løfte mundvigene, give en såkaldt  "happy corner"  behandling, som får dig til at se yngre ud. Du får et synligt resultat med det samme, straks
et nyt og yngre udseende.Vi tilstræber et naturligt foryngende udseende  - Restylane er en klar, steril gel, der består af  hudens naturlige bindevævssubstans hyaluronsyre og et polysaccharid ( sukkerstof). Den anvendte stabile hyaluronsyre indeholder ingen dyreprodukter. Den er fremstillet ved bakterielle forgæringsprocesser.
Undgå
 brug af midler, som kan give øget risiko for at få "blå mærker", hudblødning (f.eks. magnyl, gigtmidler, fiskeolie, hvidløg, gingo biloba, ingefær og grønne grøntsager) i  ca. 1 uge før en behandling.
Da vi anvender lokalbedøvende gel og/eller indsprøjtning med Carbocain eller lignende, og da flere "fillers" i dag indeholder et bedøvelsesmiddel, er det vigtigt, at du oplyser om du  ikke tåler
dette. Gravide, ammende eller personer i blodfortyndende medicinsk  behandling behandles ikke.

Metode:

Restylaneproduktet indsprøjtes i den øverste del af huden  med en tynd nål til at synliggøre dine læberkanter, give læbefylde eller oprette en kontur.
.
Bivirkninger :
Efter behandlingen kan der forekomme visse reaktioner, som er almindelige i forbindelse med indsprøjtninger, rødme, hævelse, smerte, kløe, blå mærker og blødning  på behandlingsområdet, implantatstedet. De er normalt lette til moderate og går som regel over af sig selv på få dage. Du anbefales at sove på to hovedpuder, på ryggen i de følgende to dage og ikke at tale for meget eller have fysisk aktivitet i det følgende døgn for hurtigere at mindske hævelsen og ikke få filleren i "uorden". Du skal ikke røre ved læberne -  Meget sjældent kan man nogle dage eller flere uger efter indsprøjtningerne opleve lokale allergiske reaktioner  med  hævelse og fasthed ved implantatstedet, rødme, ømhed og måske et acnelignende udslet. De varer i ca.to uger. Endnu sjældnere er set en fasthed, betændelse eller en gråagtig misfarvning ved implantatstedet flere uger eller måneder efter indsprøjtningerne, og de kan vare i flere måneder. Endnu mere sjældent er set sårskorpedannelse, der er helet til en overfladisk ardannelse. Især hos mørklødede personer kan der, oftest forbigående , ses pigmentforandringer (3-6 måneder)

Behandlingsresultatet holder

i 6 - 12 måneder, afhængig af  liniernes  dybde, hudens kvalitet og din livsstil. Bemærk, at den  første behandling altid holder kortere tid end de følgende behandlinger.Varigheden afhænger bl.a. af den indsprøjtede "filler" mængde og  - kvalitet (konsistens).

Opfølgningsbehandling
hjælper med at bevare den ønskede virkning, det ønskede udseende. Efter indstrøjtningen i huden, vil hyaluronsyren langsomt nedbrydes til ufarlige stoffer i kroppen, kulsyre og vand.  Hyaluronsyren forsvinder til sidst helt, og huden og læberne vil langsomt vende tilbage til deres tilstand inden behandlingen.

For at undgå irritation,

inflammation af det behandlede område,  bør du i op til en uge efter behandlingen ikke udsætte det  for intens varme (solarium, sauna og solbadning) eller ekstrem kulde.

Du er  velkommen til at medbringe en bisidder, når du skal modtage den mundtlige information om behandlinger og metoder.

Klientaccept


Jeg har fået udførlig information om hvordan en behandling med "filler"  til læber foregår.
Jeg har fået tilfredsstillende svar på alle mine spørgsmål.
Jeg har svaret oprigtigt på spørgsmål om min helbredstilstand.
Jeg er parat til at følge råd og anbefalinger fra den behandlende specialiserede sundhedsperson.  
Jeg accepterer hermed at lade mig behandle med Restylane eller lignende ikke.-permanent "filler"  til mine læber  og / eller omgivelserne. 
Jeg accepterer også at behandlingen dokumenteres med fotos og at disse bliver i digital form.

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu