A-vit.CLINICAL - Lægefaglig Service

Gå til indhold

Hoved menu:

A-vit.CLINICAL

Information

Klient - Information

 © 2013 Vibeke Kassis
Ekstra Stærk A-vitamin-ester creme – CLINICAL – Super 3 Booster

( A – CLINICAL )

Hudopstramning og fjernelse af fine rynker


A-vitamin er vigtig for vedligeholdelse af overhud, og det er dokumenteret, at A-CLINICAL kan mindske/fjerne en del af de fine rynker, som vi alle får med alderen.  A-vitamin-ester cremen købes via speciallæger i kosmetiske hudbehandlinger, som kan vurdere, om du vil have gavn af A-CLINICAL samt instruere dig i den korrekte brug af cremen. Den er væsentlig mere potent hudforbedrende og hermed hudforyngende end A-vitamin syre cremer (Retinol, Retinaldehyd og Tretinoin).

A-CLINICAL  er et behandlingsmiddel !

Hvornår anvendes A-CLINICAL  ?
A-CLINICAL
anvendes hovedsagelig ved rynkebehandling af fine rynker ved siden af og under øjnene, på halsen og decolletagen. Cremen har også vist sig at kunne forbedre resultater af flere forskellige laser -  og lysbehandlinger (virker i synergi ), giver en vis hudopstramning og den kan reducere visse godartede hudpigmentforandringer, som ofte er resultat af solskade.

Hvordan  virker A-CLINICAL ?
A.-CLINICAL
 stimulerer hudens bindevævsdannende celler. Der sker nydannelse med opstramning af huden. Herved opnår du, at din hud bliver tykkere og får en forbedret kvalitet.

Hvor længe behandles før man ser effekte af A-CLINICAL ?
Hvis du bruger cremen dagligt, går der normalt 2-3 måneder før du begynder at kunne se effekt af behandlingen. Den vil kunne vedligeholdes i flere år.

Er der risiko for bivirkninger ved A-CLINICAL ?
A-CLINICAL
kan give lette forbigående bivirkninger i form af midlertidig kløe, irritation (svie) med rødme og enkelte spredte  "bumser ", især i starten af behandlingen. Cremen gør ikke din hud specielt lysfølsom, som det er tilfældet ved den oftest især tidligere anvendte A-vitamin-syre creme ! Du anbefales at starte behandlingen hver anden dag i de første 2 uger.
A-CLINICAL tilrådes ikke under graviditet og amning, da den ikke er testet på disse persongrupper. Den må ikke anvendes til personer med kendt allergi for cremens indholdsstoffer.

A-CLINICAL trænger nemt ind og ned i huden. Den anbefales  grundigt påsmurt 1 gang dagligt til ansigt, hals og decolletage. Intensivering af cremens effekt kan ofte forbedres med efterfølgende grundig påsmøring af et hudplejemiddel, f.eks. indholdende hyaluronsyre ( en bindevævssubstans).
A-CLINICAL ’ s koncept er patenteret.  

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu